Mercur retrograd în Fecioară. A sosit momentul să facem ordine!

Standard
Mercur retrograd în Fecioară.                            A sosit momentul să facem ordine!

Între 12 august și 5 septembrie, Mercur în mers aparent retrograd ne transmite indicii pentru a ne face să descoperim ce contează pentru noi și ce ne împlinește.

Acesta e scopul mesagerului divin și tot ce avem de făcut este să rămânem cu mintea deschisă. Să nu ne temem de întârzieri, defecțiuni, neînțelegeri, greșeli, minciună, dezinformare, manipulare,  scandaluri, confuzii. Pentru că acestea ne distrag doar atenția de la ce trebuie cu adevărat să facem pe parcursul acestui tranzit.

Nu vă opuneți vibrațiilor mercuriene și nu vă temeți de ele, integrați-le! Căutați în interior, analizați-vă gândurile, faptele, reflectați sincer la viața pe care o aveți. Gândiți eficient: de ce aveți nevoie pentru a  vă simți compleți, fericiți? Care sunt toate acele lucruri care vă țin pe loc, departe de acest scop? Aveți 23 de zile pline să vă pregătiți pentru restul vieții voastre în deplină armonie.

Indiferent cu ce veți fi surprinși în această perioadă, nu întâmplător aflată înainte de eclipsa de Soare din 21 august (Mercur revine în mers direct la gradul 28, gradul exact al eclipsei de Soare din Leu) lăsați mintea să se detașeze de exterior, de tot ce e superficial și efemer. Îndreptați-vă atenția către interior. Dacă faceți liniște, observați gândurile și emoțiile, dar și selecțiile pe care le face mintea superioară, înțelegeți ce e de curățat. Și apoi, după ce ați făcut ordine, puteți planta în loc tot ce credeți că vă face bine. Urmând conștient acest proces veți fi surprinși să aduceți în manifestare ceea ce ați gândit.

Pe 26 august, Mercur se întâlnește cu Soarele. Acesta este cel mai bun moment pentru a sădi gândurile benefice, numai cele pe care vrem să le hrănim în următoarele luni. Să ne întrebăm în această zi dacă suntem (Soarele) ceea ce gândim (Mercur)?

Pentru că Mercur retrogradează în Fecioară să fim atenți la maniera în care procedăm. Cuvintele-cheie sunt: spirit practic, eficiență, conștientizare, analiză minuțioasă, sortare, filtrare, purificare, materializare, culegerea roadelor.

Faceți pauze, liniștiți-vă mintea, reflectați, nu luați decizii importante fără a gândi în profunzime! Onorați corpul și încercați să îi înțelegeți mesajele. Obiceiurile nesănătoase de toate felurile trebuie să dispară din viața voastră pentru totdeauna. Și pentru asta aveți tot sprijinul divin.

Pe fondul Nodului Nord în Leu și al staționării lui Mercur la gradul 28 in Leu, suntem discret încurajați să fim mai creativi, să ne ascultăm inima, să ne folosim imaginația cum știm mai bine pentru a ne crea viața dorită. Pe măsură ce ne prefacem lumea interioară, realitatea exterioară se va plia pe filmul creat de noi.

Mercur retrograd are obiceiul de a ne scoate din context, de a ne confrunta cu neașteptatul, a ne deconecta și de multe ori a ne pune față în față cu câte o pană/defecțiune/ceartă/confuzie/neînțelegere ca să ne readaptăm, să vedem și alte perspective.

Retrogradarea lui Mercur este motiv de teamă pentru mulți. Toată lumea a auzit de asta, mulți își induc frica, dar puțini înțeleg ce e de făcut. Retrogradarea este un bonus, nu o pedeapsă. E un moment perfect pentru reconsiderare și corectare.

La finalul acestui tranzit, dacă ne-am făcut bine lecțiile și am înțeles ce era de înțeles, vom fi șters frici, gânduri negative, obsesii, false necesități, relații și obiceiuri toxice, resentimente. Și atunci, nimic nu va mai sta în calea materializării intențiilor sinelui divin.

© HarMonia

Foto: pinterest.com

Reclame

Comentariile nu sunt permise.