O minunată zi de joi

Standard
O minunată zi de joi

Cred cu tărie în liberul arbitru, adică în posibilitatea omului de a alege între mai multe posibilități pe care viața le oferă. Ceea ce ni se întâmplă este o consecință a unei alegeri pe care am făcut-o. Indiferent dacă realizăm asta sau nu. Iată legea cauzei și a efectului, consecința, răsplata, karma sau, pe românește, a culege ceea ce am semănat.

În astrologie, am întâlnit și am înțeles ceea ce se numește momentul de fatalitate, acela în care liberul arbitru pare să nu mai funcționeze. M-am întrebat de multe ori de ce unii oameni au mereu aceleași nereușite, relații nepotrivite, probleme de sănătate, pe care, orice ar face, nu le pot transforma în altceva și se învârtesc în același cerc vicios. În harta astrologică se văd toate încercările, ispitele, luptele, renunțările, motivele ce stau în spatele lor și putem înțelege de ce se tot repetă anumite lecții, de ce nu scăpăm de „ghinion”.

Pentru că sunt convinsă că avem puterea să ne transformăm viața în orice moment, vă îndemn să nu vă pierdeți niciodată speranța și să insistați să faceți mai mult bine, să iubiți mai mult și să aveți încredere că Dumnezeu va aranja totul spre bine. Planetele transmit vibrații care ne influențează, dar numai noi alegem cum să le folosim.

Sunt și zile, cum este cea de astăzi, 10 august, guvernată de Jupiter, de care ne putem bucura cu toții. Soarele tronează în Leu și formează un sextil cu Jupiter din Balanță, iar Mercur, simțindu-se la el acasă în Fecioară este implicat și el într-un sextil cu Venus din Rac. Armonie, armonie, armonie…

În plus, pare a fi o zi tocmai bună pentru socializare și relaxare, în care grijile par să fi luat distanță. Ne simțim parcă puțin mai destinși și optimiști, dornici să ne extindem aria de cunoaștere, să creștem, să relaționăm. Nu știu dacă vom atrage oportunitățile, protecția, norocul, dragostea pentru că suntem optimiști și Universul ne răspunde în aceeași măsură sau dacă pur și simplu, orice ce facem sau gândim, astăzi e o zi bună. Dar tind să cred că, în fața Domnului, niciodată un gând frumos nu trece neobservat, o faptă bună nerăsplătită.

© HarMonia

Foto: theatlantic.com

Reclame

Comentariile nu sunt permise.