Revoluții sufletești. Eclipsa parțială de Lună din Vărsător

Standard
Revoluții sufletești. Eclipsa parțială de Lună din Vărsător

Pe 7 august, când avem de-a face cu o eclipsă parțială de Lună în Vărsător (faza maximă la ora 21:20, ora României) este o zi cu adevărat specială și o vom simți, fără îndoială, cu toții. Pe 3 august, Uranus, guvernatorul Vărsătorului, a intrat în mișcare retrogradă și acum Luna plină activează domiciliul lui.

Aspectul ne oferă, pe de o parte, soluții neobișnuite apărute din neant, răsturnări de situații, un mod original de a vedea lucrurile, căderea vălului ignoranței. Pentru mulți dintre noi, Uranus va fi un agent al trezirii. Pe partea cealaltă a axei, nu avem încotro și trebuie să ne supunem regelui Leu și să-i acceptăm autoritatea. Marte, Nodul nord și Soarele din Leu ne vor transmite vibrații legate de iubirea autentică de sine, dincolo de prăpastia egoului și vom vedea mai clar oportunitățile pentru a ne afirma darurile. Marte ne va insufla și curajul necesar afirmării, poate cu aroganță și uneori fără limite. Marte ne poate face impulsivi, agresivi sau ne poate împinge să lucrăm cu noi, să punem calitățile la treabă.

Putem vedea momentul ca unul tensionat, confuz sau ca unul necesar pentru trezire. Pentru că felul în care gestionam energiile depinde de noi.

Eclipsele sunt întotdeauna revelatorii. Și la fel va fi și aceasta. Dar nu pentru toți e simplu să înțelegem o lecție, să o acceptăm și să mergem mai departe. E nevoie uneori de suferință pentru a pricepe că nu eram pe drumul bun. Și să renunțăm la ceva din trecut ( nodul sud în Vărsător) care ne ținea pe loc.

Pentru unii dintre noi, momentele acestea ce poartă amprenta energetică a eclipsei parțiale de Lună și apoi a celei de Soare, din 21 august, vor marca atât un sfârșit de capitol, cât și un început. Să avem grijă să nu ne atașam de ceea ce nu ne mai folosește și să privim cu încredere și curaj spre restul vieții noastre. Să considerăm că gândul sădește intențiile pentru viitor și să le păstrăm înalte, pe frecvența dorințelor sufletului.

Când vor trece tulburările, confuzia, mânia, frustrările vom realiza că acel ceva la care am renunțat/pe care l-am pierdut/ care a dispărut ne împiedica să evoluăm. Vom vedea realitatea într-o lumină nouă, plăcută și ochii ni se vor deschide spre darurile interioare pe care am uitat să le folosim sau despre care nu știam nimic. Și apoi vom învăța să le oferim, la rândul nostru altora, cu bucurie, pentru un scop înalt.

© HarMonia

Photo: Forrest Tanaka/flickr

Reclame

Comentariile nu sunt permise.