Cunoasterea rostului

Standard
Cunoasterea rostului

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa isi cunoasca si inteleaga rostul/menirea. Adica sa nu mai traim asa, la intamplare, cazand din cand in cand in depresie pentru ca viata pare sa nu aiba sens. Cand vedem sensul, viata devine o sarbatoare.

Dar cum sa ajungem sa ne bucuram daca insistam sa ramanem ignoranti?

Iesim din letargie cand incepem sa cautam, sa ne descoperim, sa aflam ce ne face unici, ce talente avem si cum le putem pune in valoare. Dar si cu ce lectii de invatat am venit si cum putem sa ne folosim abilitatile pentru a trece cu bine examenele. Unii isi gasesc usor
vocatia/rostul/sensul/menirea, altii par ca sunt prea ocupati cu”viata” ca sa caute asa ceva. Dar viata nu inseamna obligatii, raspundere, hrana, distractie. Ce ramane dincolo de astea e viata adevarata, a sufletului. Nu suntem roluri, nu suntem amintiri, nu suntem trecut si nici viitor. Pentru ca viata se intampla doar acum, in aceasta secunda. Respirati constient si intelegeti ca viata nu poate fi niciodata in alta parte decat acolo unde trageti adanc aer in piept. Si atunci realizati ca doar sunteti si ca nimic altceva nu mai conteaza.

Dar cine sunteti si mai ales de ce?
Asta am vrut sa aflu eu prin astrologie si sunt fericita ca am gasit aceasta cale prin care sa ma cunosc si sa ma iubesc mai mult. Astrologia m-a invatat sa traiesc in armonie cu Universul, sa inteleg ca nu exista nimic intamplator, ca totul are un sens si ca Dumnezeu vegheaza fiecare respiratie, pas sau gand.

© HarMonia

Reclame

Comentariile nu sunt permise.